• זמן הכנה5 דקות
  • זמן עבודה5 דקות
  • כשרותחלבי
  • רמת קושיקל

מרכיבים:

  • 500 גר׳ פילה סלמון טרי
  • מלח גס
  • שמן זית
  • לרוטב מיונז:
  • 3 כפות מויונז
  • מלח
  • פלפל גרוס
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 כפות חומץ

אופן ההכנה:

מחממים תנור לחום בינוני

בתבנית חסינת אש מניחים את פילה הסלמון. מפזרים מלח גס, ומזלפים שמן זית בנדיבות.

אופים 20 דק׳

מוציאים ומצננים מעט.

ומפוררים גס לקערה.

אופן ההכנה לרוטב מיונז: 

בקערה שמים את כל חומרי הרוטב וטוחנים במקל בלנדר. מניחים בצד

רוטב צ׳ילי חריף

3 ענפי בצל ירוק קצוצים

להרכבת המנה:

בנייר סנדוויץ׳ מניחים טורטיה מורחים אותה בממרח מיונז, רוטב צ׳ילי, מניחים בנדיבות מהדג המפורר. מפזרים בצל ירוק ומגלגלים עם הנייר, סוגרים בצדדים כסוכריה, וחוצים לשניים במרכז.

מגישים לצד סלט אייסברג