• זמן הכנה5 דקות
  • זמן עבודה5 דקות
  • כשרותפרווה
  • רמת קושיקל

מרכיבים(6 מנות):

  • 1 ק"ג ברוקולי טרי חתוך לפרחים (ללא הגבעולים העבים)
  • 1/3 כוס שמן זית, קוקוס, אבוקדו (או חמאה מומסת לארוחה חלבית)
  • 3 שיני שום קצוצים
  • 1 כפית פתיתי פלפל אדום
  • מלח לפי הטעם
  • פלפל לבחירה

אופן ההכנה:

אופן ההכנה: מחממים תנור אפייה ל-200 מעלות. מערבבים את כל הרכיבים בקערה. מעבירים לתבנית מרופדת וצוךים עד שפרחי הברוקלוי משחימים בקצוות. מגישים חם. ​