מנה חלבית משגעת, מלאה בטעמים, השף של מלון גני ירושלים שידוע במאכליו הטעימים שמח לשתף אותנו במתכון מהיר וקל לכבוד חג השבועות.

תפוחי אדמה מוקרמים 

חומרים:

6 תפוחי אדמה
רבע חבילת חמאה
חבילת שמנת מתוקה
שני שיני שום כתוש
5 כפות חלב
גבינה צהובה מגורדת.
מלח, פלפל שחור.

אופן ההכנה:

-מטגנים בחמאה את השום הכתוש מוסיפים את החלב והשמנת המתוקה עד להרתחה.
-חותכים לפרוסות את תפוחי האדמה שבושלו קודם לכן. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתבנית שופכים את תכולת הסיר. -מפזרים גבינה צהובה מעל.
-מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים עד להזהבה.