• זמן הכנה15 דקות
  • זמן עבודה5 דקות
  • כשרותחלבי
  • רמת קושיקל

מרכיבים:

  • 5 ביצים
  • 3 כפות אינסטנט וניל
  • 2 קופסאות גבינה 5 אחוז
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 גביע לבן קטן
  • כוס אחת של מים פושרים עד חמימים
  • 1/2 כוס סוכר

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-200 מעלות.

מפרידים את החלמונים והחלבונים, מקציפים את החלמונים במיקסר עד שנוצרת קצפת. בהדרגה, מוסיפים את הסוכר.

לאחר שההקצף התייצב, מוסיפים את המים וממשיכים לערבב. 

בשלב הזה מוסיפים את שאר החומרים: הגבינה, הלבן, הקורנפלור והפודינג וניל תוך כדי ערבוב בתנועת קיפול.

את התערובת שהתקבלה יוצקים לתבנית קפיצית עגולה בקוטר 26 ס"מ ומכניסים לתנור שחומם מראש לאפיה במשך 15 דקות.

כעבור 15 דקות מנמיכים את החום ל-180 מעלות וממשיכים באפיה במשך 45 דקות נוספות.