• זמן הכנה35 דקות
  • זמן עבודה10 דקות
  • כשרותבשרי
  • רמת קושיקל

מרכיבים(7 מנות):

  • קילו בשר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • כמה ענפי פטרוזיליה קצוצים דק
  • 4 שיני שום קצוצות דק
  • 1 ביצה
  • כף גדושה של ראס אל חנות
  • מעט כמון
  • מלח ותבלינים לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את הביצה, הבשר, הפטרוזיליה, הבצל והשום היטב. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לערבב עד שמתקבלת עיסה אחידה. 

מניחים במקרר למספר שעות כדי שהעיסה תתגבש. 

צולים על הגריל כ-10 דקות מכל צד, ומגישים לצד תפוחי אדמה או צ'יפס נימוחים. 

בתיאבון.