• זמן הכנה30 דקות
  • זמן עבודה10 דקות
  • כשרותבשרי
  • רמת קושיקל

מרכיבים(4 מנות):

  • 4 כרעי עוף שטופים, ללא עור
  • 2 כוסות אורז בסמטי
  • 1 פלפל אדום קצוץ דק
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • 4 שיני שום קצוצות
  • שמן
  • קופסת שימורי גרגירי חומוס
  • 4 כוסות מים
  • תבלינים: פלפל שחור או פפריקה חריפה

אופן ההכנה:

מטגנים בסיר עמוק את הבצל, הפלפלים והשום. משחימים את חלקי העוף בשני צדדיהם. 

מוסיפים מלח וגרגירי חומוס ומכסים במים. מבשלים כ-25 דקות על אש בינונית, עד שהעוף רך. 

בשלב הזה מוסיפים את 2 כוסות האורז הבסמטי ומתבלים. מוסיפים מים לפי הצורך ומבשלים כחמש עד עשר דקות נוספות. 

כשהמים נספגים באורז, מכבים את האש ומניחים מגבת מעל הסיר כדי שהאורז יוסיף להתאדות. 

בתיאבון.